Sunt siguri ca multi dintre voi ati urmarit acest anime si va puteti exprima parerea despre el aici.Bineinteles fara spam.
Am vizionat Ghost Stories de vreo 3 ori si este un anime destul de reusit.
Mi-a lasat o impresie buna. Nu stiu cum dar se nimerea sa ma uit la el numai noaptea si uneori chiar m-am speriat. mi-a placut foarte mult episodul in care babasare bantuia casele copiilor ramasi singuri acasa.Fiecare episod are si partea lui amuzanta pentru ca la unele radeam de nu ma mai opream Nu ai cum sa te abtii cand vezi copii aceia fugariti de fantome...
Actiunea este buna,iar grafica este rezonabila fiind loc de mai bine.
Dintre personaje cel mai mult mi-a placut de Hajime ca este foarte comic si energic. Si desigur trebuie mentionat si Amanojaku o fantoma prinsa in corpul unei pisici.Este foarte comic cum vorbeste si mai ales cum rade.
Desi el zice ca nu ii ajuta pe copii el de fiecare data le da cate un indiciu,ceva important care sa-i ajute,pana cand a ajuns sa fie un prieten foarte bun cu ei.Asta mi-a placut la el.
Am vizionat Ghost Stories de vreo 3 ori si este un anime destul de reusit.
Mi-a lasat o impresie buna. Nu stiu cum dar se nimerea sa ma uit la el numai noaptea si uneori chiar m-am speriat. mi-a placut foarte mult episodul in care babasare bantuia casele copiilor ramasi singuri acasa.Fiecare episod are si partea lui amuzanta pentru ca la unele radeam de nu ma mai opream Nu ai cum sa te abtii cand vezi copii aceia fugariti de fantome...
Actiunea este buna,iar grafica este rezonabila fiind loc de mai bine.
Dintre personaje cel mai mult mi-a placut de Hajime ca este foarte comic si energic. Si desigur trebuie mentionat si Amanojaku o fantoma prinsa in corpul unei pisici.Este foarte comic cum vorbeste si mai ales cum rade.

» REGULAMENT
» Anyoka's here!!
» top peronaje favorite
» george si daisuke
» arashi vs hiroyuki
» schimbari
» cuplul favorit
» continuare ?