Anime my life

Acest forum este dedicat animeurilor.

Ultimele subiecte

» www.MuzicaDownload.net
Half Life 2 EmptySam Aug 01 2009, 21:13 Scris de uploader_site

» REGULAMENT
Half Life 2 EmptyJoi Apr 30 2009, 20:13 Scris de Admin

» Anyoka's here!!
Half Life 2 EmptyJoi Apr 30 2009, 20:01 Scris de Admin

» top peronaje favorite
Half Life 2 EmptyVin Mar 13 2009, 15:55 Scris de Kim

» george si daisuke
Half Life 2 EmptyVin Mar 13 2009, 15:54 Scris de Kim

» arashi vs hiroyuki
Half Life 2 EmptyVin Mar 13 2009, 15:53 Scris de Kim

» schimbari
Half Life 2 EmptyVin Mar 13 2009, 15:49 Scris de Kim

» cuplul favorit
Half Life 2 EmptyVin Mar 13 2009, 15:49 Scris de Kim

» continuare ?
Half Life 2 EmptyVin Mar 13 2009, 15:48 Scris de Kim

Navigare

Anime blog

Anime

Iunie 2020

LunMarMierJoiVinSamDum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Calendar Calendar


  Half Life 2

  Itchacy
  Itchacy
  Gold member
  Gold member

  masculin
  Numarul mesajelor : 472
  Varsta : 29
  Localizare : A lost city a.k.a. Bucuresti
  Joburi/Distractii : Anime , Manga , PC stuff , Gaming etc.
  Stare de spirit : Disturbed
  Data de inscriere : 13/05/2008

  Half Life 2 Empty Half Life 2

  Mesaj  Itchacy la data de Dum Mai 25 2008, 21:45

  Ok ... banuiesc ca aici este cel mai bun loc de a prezenta un joc pentru PC Very Happy daca nu rog un moderator sau pe baby a mea sa il mute xD

  Half Life 2 250px-421px-HL2box


  Half-Life 2 este un joc pentru PC de tip First-Person Shooter. Este continuarea lui Half-Life. A fost creat de către Valve Software și a fost lansat pe 16 noiembrie, 2004, în urma unui ciclu de dezvoltare de 5 ani, timp în care codul sursă al jocului a fost pus ilegal pe internet de către un hacker. Jocul a stârnit reacții aproape toate pozitive, câștigând peste 35 de premii „Jocul Anului” în 2004.

  Jocurile din seria „Half-Life”, inclusiv Counter-Strike și Day Of Defeat, au vândut peste 15 milioane de copii.


  Intriga

  Acțiunea se petrece la un număr necunoscut de ani de la incidentul Black Mesa, în care, în urma unei cascade de rezonanță, au apărut extratereștri de diferite rase, care au ucis aproape toți oamenii de știință și securitatea din facilitatea de cercetare Black Mesa. Printre supraviețuitori se numără și Dr. Gordon Freeman, care se luptă cu hoarde de extratereștri și soldați guvernamentali trimiși să mușamalizeze incidentul, până la urmă ajungând pe planeta extratereștrilor, Xen, unde îl ucide pe liderul lor, Nihilanth.

  Apoi, Gordon este capturat de către misteriosul G-Man. Acesta îi oferă lui Gordon o slujbă. Se pare că Gordon o acceptă, și este pus de către G-Man într-o stare de hibernare într-un tub, unde nu îmbătrânește.

  Half-Life 2 începe cu G-Man vorbindu-i lui Gordon, ca într-un vis. Apoi, el se trezește într-un tren, în drum spre „Orașul 17”. Acolo, Gordon descoperă că Pământul a fost luat în stăpânire de către o forță extraterestră mult superioară celor de pe Xen, „Cartelul”. Prin oraș, Gordon vede oameni abuzați de către „Cartel”, sau mai exact, Metropolice, poliția orașului est-european, 17. Aceștia sunt înarmați cu bastoane electrice, și par umani, fiind doar securitatea orașului, nu extratereștrii propriu-ziși.

  Până la urmă, Gordon se întâlnește cu Alyx Vance, care îl duce în laboratorul secret al Doctorui Kleiner, fost cercetător la Black Mesa. Acolo îl întâlnește și pe Barney. Doctorul a lucrat la un aparat de teleportare, care trebuie să-l trimită pe Gordon la Black Mesa East, marele laborator al lui Eli Vance, de asemeni fost cercetător la Black Mesa. Din păcate, aparatul se strică, iar Gordon este obligat să meargă până acolo pe jos.

  Gordon încearcă să scape, cu Metropolice-ul pe urmele lui. În cele din urmă, reușește să scape prin canalizarea orașului. Acolo, el este întâlnit de alți locuitori ai orașului, care pun la cale o revoltă împotriva „Cartelului”. Aceștia îi oferă o barcă cu motor modificată. Cu aceasta pleacă spre Black Mesa East într-o parte nelocuită a orașului, care are multe zone cu apă, pe care Gordon trece. Acolo, el întâlnește baze ale unor rebeli, dar și ale „Cartelului”, printre care și un baraj, pe care Gordon îl oprește, după uciderea multor gardieni, care controlau acel baraj.

  După aceea, găsește Black Mesa East și îl întâlnește pe Eli Vance. Fiica sa, Alyx, îi prezintă lui Gordon Gravity Gun-ul, care poate ține obiecte în aer, precum și să le arunce în orice direcție. De asemeni, îl întâlnește pe Dog, câinele robotic gigant al lui Alyx. Gordon este forțat să plece spre Nova Prospekt, o bază foarte importantă a „Cartelului”, în urma unui atac al acestora la Black Mesa East. Pe drum, el trebuie să treacă prin orașul părăsit, Ravenholm, care a rămas plin de zombie, în urma unor atacuri cu rachete pline de headcrab-i asupra locuitorilor. Singurul supraviețuitor este părintele Grigori, preotul orașului, care a pus multe capcane prin oraș. În cele din urmă, Grigori îl escortează pe Gordon afară din oraș, printr-un cimitir.

  Gordon ajunge într-o mină, de asemeni plină de zombie. Până la urmă, iese din ea și descoperă o altă bază a rebelilor, situată într-o gară, care a fost atacată de „Cartel”. Gordon reușește să-i ucidă pe soldați, și este trimis pe coasta Orașului 17, a cărei apă a fost în majoritate secată de către „Cartel”, în scopul de a distruge resursele Pământului.

  Gordon provoacă și mai multe daune „Cartelului”, distrugându-le numeroase baze, aeronave și unități de sol, având o mașină de nisip, modificată, cu un Gauss Gun pus pe aceasta. Îl întâlnește pe Odessa Cubbage, un foarte important lider al rebelilor, la baza acestuia de pe coastă. Acesta îi da lui Gordon un lansator de rachete, care îi este foarte util împotriva „Cartelului”. După un timp, Gordon întâlnește un Antlion Guard, o versiune mai mare și mai puternică a gângăniilor de nisip, Antlion, care au fost pe urmele lui Gordon pe toată coasta. În urma distrugerii acelui Antlion Guard, reușește să-i ia pheropod-urile, care sunt foarte utile în a păcăli antlionii că Gordon este liderul lor.

  Gordon ajunge la Nova Prospekt, cu mult ajutor de la Antlioni. Înăuntru, Gordon vede că Nova Prospekt a fost atacat de antlioni înainte ca el să ajungă acolo, aceștia ucigând o mare parte din soldații „Cartelului” de acolo. De asemeni, el observă că acolo mulți cetățeni ai Orașului 17 sunt transformați fie în soldați ai „Cartelului”, fie în Stalker-i, lucrători. În aceste procese, mintea lor este înlocuită cu obiectivul de a distruge umanitatea.

  Gordon, în urma masacrării soldaților de la Nova Prospekt, o întâlnește pe Alyx Vance, care îl conduce la tatăl ei, care a fost capturat de către „Cartel”. Ei descoperî ca Dr. Judith Mossman de la Black Mesa East i-a trădat, și l-a înmânat pe Dr. Vance „Cartelului”, în scopul de a obține date importante de la acesta. Mossman reușește să se teleporteze împreuna cu Vance la Citadelă, cea mai importantă bază de prelucrare a tehnologiei „Cartelului”, unde de asemeni locuiește Dr. Breen, cel care a făcut o înțelegere cu aceștia să nu distrugă omenirea, în schimbul punerii ca sclavi a acestora. Alyx și Gordon sunt nevoiți să se teleporteze în laboratorul lui Dr. Kleiner.

  O dată ajunși acolo, își dau seama că au folosit un aparat de teleportare „încet”, care le-a cauzat să ajungă acolo o săptămână mai târziu. Kleiner le spune că a început „The Uprising”, marea revoltă a cetățenilor Orașului 17. De acum, scopul lui Gordon este să ajungă în Citadelă pentru a-l asasina pe Dr. Breen și pentru a distruge întreaga Citadelă. Gordon merge prin oraș, care a suferit multe schimbări, acesta devenind un adevărat câmp de luptă, unde forțe terestre și Strideri au fost puși să extermine toți rebelii. Gordon luptă împreună cu Barney și cu rebelii, cauzând distrugeri infernale „Cartelului”, exterminând o mare parte din Strideri și din soldații acestuia.

  O dată ajuns în Citadelă, sub pământ, Gordon trebuie să-și croiască drum printre sutele de unități ale „Cartelului”, până la Dr. Breen și la reactorul Citadelei, pe care trebuie să-l distrugă. Gordon reușește să găsească o capsulă de prizonieri care îl trimite până la ultimul etaj al Citadelei, chiar la Dr. Breen, fiind ulterior capturat de acesta.

  Acolo, se pare că Dr. Mossman de fapt s-a infiltrat în Citadelă, drept un susținător al „Cartelului”. Aceasta îi eliberează pe Gordon, Alyx și Eli, iar Dr. Breen scapă. Ulterior, Gordon își dă seama că Dr. Breen vrea să scape printr-un glob, care îl protejează de orice atac, și care este menit să-l transporte pe altă planetă. Cu soldații „Cartelului” pe urmele sale, Gordon reușește să distrugă reactorul Citadelei, împreună cu globul Doctorului Breen, care, se pare că scapă în gol, probabil murind.

  Dintr-o dată, timpul se oprește, și apare din nou G-Man, care îl ia iar pe Gordon, și, se pare, ca il salveaza de la explozie si astfel incepe Half Life 2 Episodul 1

  Capitolele jocului

  1.Point Insertion

  2.A Red Letter Day

  3.Route Kanal

  4.Water Hazard

  5.Black Mesa East

  6.We don't go to Ravenholm...

  7.Highway 17

  8.Sandtraps

  9.Nova Prospekt

  10.Entanglement

  11.Anticitizen One

  12.Follow Freeman!

  13.Our Benefactors

  14.Dark Energy

  Personajele jocului

  Gordon Freeman este protagonistul jocului, un om de știință, care a supraviețuit unor pericole nemaîntâlnite la Black Mesa. Acum, el trebuie să-și forțeze soarta din nou, de data asta pentru a elibera cetățenii Orașului 17 din sclavia impusă de „Cartel”. Cetățenii îl vad pe Freeman ca pe un mesia. Din capitolul 10, Freeman este inamicul #1 al "cartelului".Este ca un diavol pentru cartel .

  Alyx Vance este partenera lui Gordon, fiica Docturului Vance, fost cercetător la Black Mesa. Alyx îl va ajuta de-a lungul jocului în momente grele, în scopul de a salva Orașul 17 de la moarte sigură.

  Dr. Breen este cel care a făcut pace între „Cartel” și omenire, în urma Războiului De 7 Ore, încheind un tratat de pace cu „Cartelul”, în schimbul sclaviei omenirii. Breen este inamicul principal al lui Gordon, și un colaborator al „Cartelului”, care locuiește la ultimul etaj al Citadelei.

  Barney este un fost ofiter de securitate de la Black Mesa, care acum este unul dintre cei mai mari lideri ai rebelilor în Orașul 17, conducând revolta împotriva „Cartelului”. Barney va lupta alături de Gordon în timpul revoltei.

  Eli Vance este un fost cercetător de la Black Mesa. El a scăpat de acolo fără un picior, pierdut în urma atacului unui Bullsquid. Acum, el este creatorul Black Mesa East, loc în care rebelii își concentrează forțele și confecționează noi tehnologii și arme în scopul de a distruge „Cartelul”.

  Judith Mossman lucrează la Black Mesa East împreună cu Dr. Vance. Alyx nu se prea înțelege cu ea, datorită argumentelor ei. În cele din urmă, Gordon și Alyx află că ea a colaborat cu Dr. Breen pentru „Cartel”,cu motivul de a fura datele teleportatoruilui pe care „Cartelul” îl dorea așa de mult,deoarece teleportarea lor functiona la scara mare,doar din univers in univers

  Dr. Kleiner este un fost cercetător la Black Mesa și un fost profesor la MIT de-al lui Gordon. Acum, el lucrează împreună cu Barney în laboratorul său secret din Orașul 17.

  Odessa Cubbage este un important lider de-al rebelilor. El deține mulți rebeli în baza sa, New Little Odessa. Gordon îl întâlnește în drum spre Nova Prospekt, pe coastă.Acesta este defapt un mincinos,care a luat toate laudele pentru distrugerea navetei de atac .

  Sursa : aici

   Acum este: Lun Iun 01 2020, 03:01