Cand vorbim despre Wild Arms,ne referim la seria Twilight Venom(Otrava Amurgului).Care este parerea voastra despre acest anime?Eu spun ca este un anime foarte bun.Ideea pe care se bazeaza este destul de incitanta...creierul unui barbat de 25 de ani este bagat in trupul unui copil de 8 ani.Sheyenne poate folosi Arma,un pistol care foloseste energia vietii.Defapt,Arma a fost creata pentru a inalura otrava amurgului.In ultimul episod,cand Sheyenne distruge Faluna,este aratat acest lucru.Si totusi,nu o sa uit o replica.Tot in ultimul episod,dupa ce trage cu Arma,Sheyenne se uita si la un moment dat spune "Ia-mi trupul,ia-mi viata".Deci eu chiar am plans!Care este parerea voastra despre acest anime?Ce va place si ce nu va place la el?
2 participan?i
Pareri Generale
love_yuki_eiri- Moderator
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 30
Localizare : In mintea ta
Data de inscriere : 15/01/2008
- Mesaj n°1
Pareri Generale
fumoffu- Moderator
Numarul mesajelor : 164
Varsta : 31
Localizare : Vaslui
Joburi/Distractii : CS..
Stare de spirit : I'm offline...Don't bother me...
Data de inscriere : 23/02/2008
- Mesaj n°2
Re: Pareri Generale
Mi s-a parut destul de bun..Desi nu l-am inteles intr-u tot....Sa zicem doar ca am mai ramas cu cateva semne de intrebare in legatura cu acest anime...Recunosc ca nu l-am vazut integral si asta ,dar asa ca anime pare nice....Mi-a placut de Sheyenne...Iar chestia aia cu pistolul este interesanta..
» REGULAMENT
» Anyoka's here!!
» top peronaje favorite
» george si daisuke
» arashi vs hiroyuki
» schimbari
» cuplul favorit
» continuare ?