Anime my life

Acest forum este dedicat animeurilor.

Ultimele subiecte

» www.MuzicaDownload.net
O saptamana in tabara EmptySam Aug 01 2009, 21:13 Scris de uploader_site

» REGULAMENT
O saptamana in tabara EmptyJoi Apr 30 2009, 20:13 Scris de Admin

» Anyoka's here!!
O saptamana in tabara EmptyJoi Apr 30 2009, 20:01 Scris de Admin

» top peronaje favorite
O saptamana in tabara EmptyVin Mar 13 2009, 15:55 Scris de Kim

» george si daisuke
O saptamana in tabara EmptyVin Mar 13 2009, 15:54 Scris de Kim

» arashi vs hiroyuki
O saptamana in tabara EmptyVin Mar 13 2009, 15:53 Scris de Kim

» schimbari
O saptamana in tabara EmptyVin Mar 13 2009, 15:49 Scris de Kim

» cuplul favorit
O saptamana in tabara EmptyVin Mar 13 2009, 15:49 Scris de Kim

» continuare ?
O saptamana in tabara EmptyVin Mar 13 2009, 15:48 Scris de Kim

Navigare

Anime blog

Anime

Iunie 2020

LunMarMierJoiVinSamDum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Calendar Calendar


  O saptamana in tabara

  Mitsue-chan
  Mitsue-chan
  Moderator
  Moderator

  feminin
  Numarul mesajelor : 10
  Varsta : 24
  Localizare : Intr-o lume paralela
  Joburi/Distractii : sa innebunesc oamenii de cap
  Stare de spirit : Dusa pe Marte
  Data de inscriere : 17/01/2008

  O saptamana in tabara Empty O saptamana in tabara

  Mesaj  Mitsue-chan la data de Joi Ian 17 2008, 00:10

  Fic-ul acesta e defapt o saptamana petrecuta intr-o tabara de vara.Deoarece l-am postat si pe alte forumuri,il voi pune si aici! Si va anunt de acum,ca acest fic e al meu...sa nu va faceti impresii gresite.Iar deoarece stiu aproape toti membrii de aici,nu cred ca acei oameni vor mai citi asta.Dar incerc.

  Personaje:Eu,Sor'mea(Biank),3 colegi din clasa(Numele lor fiind:Maria, Bianca,Vlad) si sora mariei pe nume Ioana


  ~Capitolul 1~ partea 1: Ce mult a trecut de la ultima tabară în care am fost...

  Ziua 1

  Eh...tabara la munte e un loc frumos,unde te odihnești,te distrezi cu prietenii,faci excursii.Cam așa a fost a doua saptamană din vacanța mare.

  Eu: Hai ,mama,de ce a trebuit să stabileasca si profa' să ne întalnim lângă parcul Sebastian la ora asta imposibilă.În timp ce mă plangeam,mă uitam la ceas,văzând ora 5 dimineața.Eh!Nu va faceți impresii grșite.Ne întalneam la ora 6:30.Eh! Și aia tot oră imposibilă.
  Biank: Doamne,Doamne,abia aștept tabăra.Tu nu,Diana?
  Eu: Ba da ,sigur...
  Fac ultimele pregătiri cu bagajele să nu uit ceva,mă duc la baie, mă spăl pe fața si pe dinți(baie făcusem cu o seară înainte) că doar nu ma duc așa,nu?
  Mama: Hai ,Diana.Trebuie sa plecăm!
  Eu:Vin acum!
  Sora mea era foarte bine dispusă.Bunica era puțin tristă.De ce?Nu de alta, doar că nu voia sa plecăm.
  Mama: Remus(Remus fiind tatal meu),du tu bagajul ăsta in mașina.Vin eu cu celălalt peste 5 minute.
  Eu:La revedere ,bunico!
  Bunica: La revedere ,nepoată! Si nu uita! Cand vii din tabară să îmi povestești tot!
  Eu: Sigur!Cum să nu?
  Coboară 4 etaje,du-te la mașina,pune geamantanul în portbagaj și...hai langă parcul Sebastian.Somnoroasă,mă uitam pe fereastra de la mașina.Părea înnorat.Dar nu era.Pleoapele se fîceau tot mai grele.Imi vine sî adorm dar discuția între sor'mea ți mama ma ținu treaza.Timpul zbura prea tare(poate din cauza somnuli) ,dar iată-mă ajunsă la autocar.Am zis autocar?Defapt erau 2 autocare.unul de la noi și înca 2 școli care veneau cu noi,și alt autocar pt. alta școala,care nu venea cu noi.Traversez,ma uit...Doamne care o fi autocarul în care trebuie să mă urc.Deodata aud o voce groasă.Era doamna profesoară(care predă religia).Îmi făcu semn către mașina în care trebuia sa mă urc.Tata aduse bagajele să le pună în portbagajul autocarului.Oricum sî zic cî eram vreo 40-50 de copii.Și totuși au încaput geamantanele.
  Deodata îl vad pe Vlad în autocar.Oricum...nu m-am așezat langa el,căci eram nevoită să stau cu o zgatie mică....sor'mea.Mda...de ce să nu recunosc ca mi-a parut bine că am stat cu ea.Prima dată cand nu m-a cicălit pâna să plecăm.Vin și restul: Maria,sora ei ,și Bianca.Maria la fel ca mine:trebuia să stea și ea cu zgatia aia mică a ei.Așează-te pe scaun,și hai să plecam!Oh! Stai!Mai avem de așteptat încă o școala să vină.De ce una,și nu 2 cum am zis?Pt. că la cealaltă școală mergeam să îi luăm noi(ce ''fericire'' pe noi).
  Eu:Auăleu!Uite-l și pe Gangles de la clasa a7a...și pe Edi...O saptamană de coșmar...
  Maria: Poate nu va fi așa!
  Eu: Să sperăm.
  Deodată o vad pe profesoară numârandu-ne să vadă dacă suntem toți,sau dacă mai trebuie să așteptăm.Din fericire, eram toți.Așa că am pornit motorul și am plecat.O gramadă de mâini erau în fața ferestrelor,agitându-se.Copii își luau la revedere de la parinți.
  Bine dispuși și zâmbitori, vorbeam de zor în mașina.Deodatî aud vocea profesoarei:
  -În primul rând,copii,știii de ce vă aflați aici.Mergem în tabară,dar mai întai mergem la școala Nr. 7 să ii luăm și pe ei.
  Nu avea nimeni nimic împotrivă.Eu am preferat să imi pun mp3-ul la urechi să ascult niște muzică.Sora mea, deasemenea ,și-a pus căștile și a început sa asculte...hmmm..."muzica"...adica REBELDE!Și-a dat volumul la maxim la caști de auzeam acea muzicp hidoasp.Așa că mi-am dat și eu muzica mai tare, și cu asta, BASTA!
  Ajungem noi cu greu la școala nr. 7.Ce credeți...trafic infernal.Dar noi nu băgam de seama asta.Deodată ,colegul meu,Vlad, a văzut copii care au luat premiul 1 la o sesiune de comunicări(în timp ce eu ,Vlad și Ank,altă colegă ce nu a venit în tabară, am luat locul 2.Iar ei se lăudau că au un proiect mai bun și că muzica de fundal e facută de ei.)Iar Vlad a început să se strâmbe la ei(bineînțeles că bufonul tot bufon rămane).Iar ei nu îl băgau în seamă.Dar ceilalți și cu mine,rădeam de rupeam la faza asta.Cand deodatp văd o învățătoare mică,batrană și foate,foarte plictisitoare,ce ne ordona să stăm pe scaune.Am ascultat noi și am mers către cabana noastră ,ce se afla....extrem de departe.


  ~Sfarșitul parții 1.~

   Acum este: Lun Iun 01 2020, 03:17