Anime my life

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Anime my life

Acest forum este dedicat animeurilor.

Ultimele subiecte

» www.MuzicaDownload.net
Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic... EmptySam Aug 01 2009, 21:13 Scris de uploader_site

» REGULAMENT
Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic... EmptyJoi Apr 30 2009, 20:13 Scris de Admin

» Anyoka's here!!
Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic... EmptyJoi Apr 30 2009, 20:01 Scris de Admin

» top peronaje favorite
Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic... EmptyVin Mar 13 2009, 15:55 Scris de Kim

» george si daisuke
Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic... EmptyVin Mar 13 2009, 15:54 Scris de Kim

» arashi vs hiroyuki
Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic... EmptyVin Mar 13 2009, 15:53 Scris de Kim

» schimbari
Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic... EmptyVin Mar 13 2009, 15:49 Scris de Kim

» cuplul favorit
Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic... EmptyVin Mar 13 2009, 15:49 Scris de Kim

» continuare ?
Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic... EmptyVin Mar 13 2009, 15:48 Scris de Kim

Navigare

Anime blog

Anime

Iunie 2023

LunMarMierJoiVinSamDum
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Calendar Calendar

4 participan?i

Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic...

Just Ed-Anky
    Just Ed-Anky
    Active member
    Active member

feminin
    Numarul mesajelor : 26
    Varsta : 27
    Localizare : Cartierul Edzilor
    Joburi/Distractii : Edzii
    Stare de spirit : Pozitiva
    Data de inscriere : 02/02/2008

Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic... Empty Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic...

Mesaj  Just Ed-Anky Mier Feb 20 2008, 00:31

Bun,puteti citi ,dar eu nu platesc inapoi timpul pierdut fara rost.E un fel de poveste al unei gasti (prieteni).Prin ce se identifica?Prin tenisi...bascketi si prin faptul ca fumeaza desi cel mai tanar membru al grupului are 12 ani.

Personajele:

Riko-O fata de 17 ani,roscata cu ochii verzi spre albastrii.Poarta un tenis verde cu siret roz si unul roz cu siret verde si este cea mai buna prietena a surorii ei,Kikori
    Kikori-Isi schimba parul in fiecare zi ca asa o taie pe ea capul,e mereu vesela si poarta un tenis verde cu siret roz si unul roz cu siret verde la fel ca Riko pe care ii deseneaza cu stilul ei ,,abstract"
    Michiko-12 ani,nu spune multe si sta foarte mult cu prietena sa , Sharpina si are tenisi albi cu sireturi mov.
    Sharpina-15 ani,la fel...misterioasa,bruneta si...are tenisi rosi,asortati cu imbracamintea negru cu rosu.
    Daisuke-Brunet cu ochii verzi,19 ani ,poarta tenisi portocalii si se imbraca sport.E in limba dupa Riko.
    Mituke-Roscat,ochii verzi,17 ani.Tenisii lui sunt de culoare neagra si la fel ca si Daisuke e in limba dupa...Kikori.
    Akido-21 de ani,jurnalista pentru o revista celebra.Cea mai rationala din grupul de pustani.Se imbraca foarte serios,desi poarta tenisii albastrii cu orice.
    Haru-50 de ani,nu prea se baga in treaba decat ca sa le faca poze celorlalti,sa le dea sfaturi(desi nu prea este ascultat) si alte de astea.Cand apare in cadru,mereu bea dintr-un pahar de coniac sau altceva asemanator si apoi dispare...Sta cu ei,pentru ca nu are cu cine pierde vreme si batranii care joaca sah si stau in baston il plictisesc.
    Figurantii:Sunt vreo 3 persoane care apar atunci cand Mituke si Daisuke stau unul langa altul mai apropiati ,accindental sau intentionat.Spun inbatjocora si arata cu degetul(jumatate din mana fiind singura parte a corpului care este prezenta) zicand ,,Poponarii!"
    Alti figuranti:Tot cam asa,dar acestia spun mai mult decat acea unica replica si uneori intervin cu niste cuvinte,nu mai mult de 5 maxim 6.

Capitolul 1...Scoala incepe din nou.

Intr-o incapere albastra cu stelute,inimioare si chilotei desenati pe pereti cu acoarele cu sclipici,intr-un pat albastru cu perne si cearsafuri frumos decorate cu fete care scot limba si pisici din carioci se odihneste ,salivand pe perna si aberand ceva din ultimul manga Gravitation, Kikori.O fata obisnuita,descrisa asa cum ati vazut mai sus.In patul de alaturi,saliva si abera ceva din ultimul manga Naruto,Riko.Ceasul asezat pe un dulapior micuti din spatiul dintre cele 2 paturi,un ceas batea incet apropiindu-se de ora 8.
    Dupa cateva secunde pierdute in descrierea somnului celor doua cuci,ceasul bate ora 8 fix si se agita cand in stanga,cand in dreapta ca sa scoale fetele din pat.Pe dulapior se zareste o mana cu unghiile vopsite galben cu frunzulite,venind de la patul lui Riko,care cauta disperata ceasul lovind in stanga si in dreapta.In cele din urma,nimerind ceasul,ridica pumnul in sus si il duce cu putere in jos,oprindu-si actiunea in ultima secunda,pentru a vara mana in sertarul de jos.Ridica cu greu si totusi triumfator un ciocan greu pe care il repede peste ceas,oprind zgomotul asurzitor.Cu misiunea indeplinita,mana aluneca usor de pe dulapior,inapoi pe perna.
    In camera se asterne lisnistea,intrerupta doar din cand in cand de cate o intoarcere la 360 grade in partea cealalta a patului sau de cate un murmur surd infundat in perna pufoasa...
    -E 8 si 5 minute!se ridica exasperata Riko in sus spunand asta inainte ca eu sa termin descrierea.Scoala-te,cuco!Vrei sa intarzii la prima zi de scoala?spune aceasta si mai raspicat lovind-o pe sora ei peste posteriorul dezvelit partial de boxerii mult prea scurti.
    Printre bolboroseli,Kikori reuseste sa se ridice din pat,frecandu-se la ochii si indreptandu-se direct spre oglinda din baie.(O usita dintr-un perete al camerei ducea spre baie si se putea vedea persoana care se uita in oglinda sau se...)[nu-i drept!Imi inchid paranteza in nas!]
    -Nu inteleg de ce ne trezim la 8,daca incepem la 11...?arunca o privire la sora ei care se agita cautandu-si hainele in sifonier si aruncandu-le in ce parte a camerei nimerea,in cautarea a ceva frumos si tot odata decent pentru scoala,dar care sa atraga ochii baietilor fara sa fie vulgar,dar nici ca pe vremea bunicii sa arate,si apoi se indreapta cu privirea inapoi la oglinda dandu-si cu apa pe fata.
    Isi pune unghia de la degetul mare pe buza de jos,in timp ce pumnul este strans, si cealalta mana o vara intr-o trusa cu cosmetice care dadea pe afara si scoate triumfatoare...o...lasa punctele si zi odata...penseta.Uitandu-se dezamagita la ea,ii ploua in cap deoarece ea s-ar fi gandit la rimel sau alt ceva,in nici un caz la penseta,o arunca peste cap,spargnd gemuletul de la baie.La auzul zgomotelor inchide ochii strambandu-se si muscandu-si buza inferioara,se preface ca nu a auzit...si nu are nimic de aface cu asta.Mai baga odata mana in trusa si scoate o oglinda...la fel ca si penseta,aceasta este privita dezamagitor,dupa care un oftat cu ochii inchisi urmeaza,ea sfarsind aruncata de data acesta data in capul surorii care inca mai cauta vestimentatia potrivita.Aceasta cade lata in mormanul de haine incheind plictisitorul capito de inceput aci!
    So...any coments? scratch
    CrIsTaL
    CrIsTaL
    Active member
    Active member

feminin
    Numarul mesajelor : 29
    Varsta : 29
    Localizare : Soul Society
    Joburi/Distractii : scoala:(:D:))
    Stare de spirit : plictisita:D
    Data de inscriere : 08/05/2008

Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic... Empty Re: Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic...

Mesaj  CrIsTaL Vin Mai 09 2008, 14:19

First;)
    E parodie,nu?Very Happy...de haios este...primele propozitii si mi-am dat seama cae parodie...oricum e destul de amuzant
    Ast continuarea:D...Chuu & Gambate:)

Edit by fumoffu:Lasa-te de aceste quote-uri gigante..
    Temari
    Temari
    Silver member
    Silver member

feminin
    Numarul mesajelor : 272
    Varsta : 29
    Stare de spirit : happy ^^
    Data de inscriere : 08/05/2008

Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic... Empty Re: Incerc ceva haios...fara rost... nu iese nimic...

Mesaj  Temari Vin Mai 09 2008, 21:10

Ideea este una f frumoasa...imi place, dar am cate ceva de obiectat.

Era mai frumos daca faceai in asa fel incat personajele sa fie descoperite pe parcurs pt ca si asa sunt multe si asta ar putea face ficul ceva mai greu de priceput ^^'

Nu am inteles partea cu tenesii si cu sireturile deloc Suspect

Si am vazut ca ai intervenit in poveste intr-un mod...nu stiu....cam deranjant scratch dupa parerea mea ^^"

Oricum ficul este unul destul de bun. Mult succes in continuare Wink Very Happy
    Lina Inverse
    Lina Inverse
    Active member
    Active member

feminin
    Numarul mesajelor : 37
    Varsta : 28
    Stare de spirit : vesela,nebunatica,rebela
    Data de inscriere : 17/05/2008

Mesaj  Lina Inverse Mier Sept 10 2008, 15:07

Mah..am ras de nu am mai putut..ficu e grozav,Vreau neapart urmatorul capitol!!Greseli de scriere nu cred ca am prea vazut.Imi place ficu si sper s apui continuarea!!

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Joi Iun 01 2023, 21:12