Anime my life

Acest forum este dedicat animeurilor.

Ultimele subiecte

» www.MuzicaDownload.net
Hell Girl Review EmptySam Aug 01 2009, 21:13 Scris de uploader_site

» REGULAMENT
Hell Girl Review EmptyJoi Apr 30 2009, 20:13 Scris de Admin

» Anyoka's here!!
Hell Girl Review EmptyJoi Apr 30 2009, 20:01 Scris de Admin

» top peronaje favorite
Hell Girl Review EmptyVin Mar 13 2009, 15:55 Scris de Kim

» george si daisuke
Hell Girl Review EmptyVin Mar 13 2009, 15:54 Scris de Kim

» arashi vs hiroyuki
Hell Girl Review EmptyVin Mar 13 2009, 15:53 Scris de Kim

» schimbari
Hell Girl Review EmptyVin Mar 13 2009, 15:49 Scris de Kim

» cuplul favorit
Hell Girl Review EmptyVin Mar 13 2009, 15:49 Scris de Kim

» continuare ?
Hell Girl Review EmptyVin Mar 13 2009, 15:48 Scris de Kim

Navigare

Anime blog

Anime

Iunie 2020

LunMarMierJoiVinSamDum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Calendar Calendar


  Hell Girl Review

  Itchacy
  Itchacy
  Gold member
  Gold member

  masculin
  Numarul mesajelor : 472
  Varsta : 29
  Localizare : A lost city a.k.a. Bucuresti
  Joburi/Distractii : Anime , Manga , PC stuff , Gaming etc.
  Stare de spirit : Disturbed
  Data de inscriere : 13/05/2008

  Hell Girl Review Empty Hell Girl Review

  Mesaj  Itchacy la data de Dum Mai 25 2008, 20:35

  Hell Girl Review 230px-Jigoku_shoujo

  Jigoku Shoujo („Hell Girl”), de asemenea cunoscut ca „Jigoku Shoujo: Girl From Hell”, este o serie anime produsă de Aniplex și Studio Deen. A fost difuzat în Japonia pe numeroase canele de televiziune, inclusiv Animax, Tokzo MX, MBS și altele, între 4 octombrie 2005 și 4 aprilie 2006. Urmând succesul primului sezon, a urmat o a doua serie, Jigoku Shoujo Futakomori, care a fost difuzată începând cu 7 octombrie 2006, în Japonia pe Animax.


  Subiectul

  Marea majoritate a episoadelor sunt scurte povești care prezintă suferința unei persoane diferite cauzată de unu sau mai mulți indivizi. Un website cunoscut ca Jigoku Tsūshin (Corespondența Iadului) care poate fi accesat la miezul nopții de persoana care dorește răzbunare împotriva individului care i-a cauzat suferință. După ce numele este introdus, Jigoku Shoujo (Fata Iadului) le oferă o papușă din paie cu o sfoară roșie înfășurată în jurul gâtului. Dacă ața este desfăcută, ea va duce ținta în Iad, de asemenea cel care a căutat răzbunare este trimis în Iad după moarte.

  După un timp după ce numele a fost depus , persoanele sunt vizitat de Enma Ai, o fată cu ochii roșii care poartă o uniformă școlară marinărescă. Ea le da oamenilor papușa din paie, care este defapt unul dintre asistenții ei.Ea apoi le spune că în caz că vor să se răzbune cu adevărat, trebuie să desfacă sfoara, iar inamicul va fi imediat trimis în Iad. Un semn negru le va apărea pe piept care are rol de a le aminti persoanelor că de îndată ce viețile lor se vor sfârșii, sufletele lor vor fi trimise în Iad.

  Ai este ajutată de către cei trei asistenți: Ichimoku Ren, un bărbat îmbrăcat casual care ia forma unei păpuși albastre din paie; Hone-Onna, o femeie care poarta un kimono cu obi(eșarfă) legat în față care semnifică faptul că ea este o prostituată și ia forma unei păpuși roșii din paie; și Wanyūdō, un bătrân care poartă o eșarfă roșie și uneori o pălărie, și ia forma unei păpuși negre din paie. Trio-ul o ajută pe Ai să investigheze natura clienților ei și ,de asemenea, prezintă victimelor păcatele de care au fost acuzați înainte ca Ai să îi ducă în Iad.

  În episodul 8 al primului sezon, două personaje noi sunt introduse: un jurnalist pe nume Shibata Hajime un fost căutător de scandaluri și șantajist care începe să investigheze poveștile legate de Jigoku Shoujo ; și fiica lui, Tsugumi.După o întâlnire cu Enma Ai, Tsugumi începe să aibă viziuni cu lucrurile pe care Ai le vede și chiar dacă cei doi se implică din ce în ce mai mult în treburile lui Ai, Hajime dezaprobă metodele lui Ai de aș răzbuna clienții și încearcă să îi oprească pe aceia care au contactat-o pe Jigoku Shoujo.

  Personajele

  Personaje Principale

  Ai Enma(閻魔 あい)

  Vocea: Mamiko Noto (Japoneză), Brina Palencia (Engleză)

  Ea este principalul personaj al seriei, cu părul lung și ochii roșii, este o entitate sprirituală cu trecut tragic, care trăiește într-o lume crepusculară alături de bunica ei, și este cea duce la bun sfârșit răzbunarea în folosul clienților ei. Ea de obicei poartă un seifuku negru sau o uniformă marinărescă (care de obicei este purtată în lunile de iarnă), dar poartă mereu un kimono cu model floral când aduce răzbunare clienților. Ai și-a început cariera ca Fata Iadului o dată cu primul ei act de răzbunare asupra sătenilor care au condamnat-o la o moarte ca sacrificiu. Ochii ei au devenit roșii din momentul în care Sentarou (prietenul ei din copilărie care a cedat asupra presiunii săteniilor de a o îngropa de vie) a aruncat prima lopată cu pământ peste fața ei. După o vreme, ea s-a ridicat din mormânt și s-a răzbunat pe întregul sat prin furia ei, arzând-l. Datoria ei de a îndeplinii răzbunarea altor oameni și trimiterea oamenilor în Iad este pedeapsa ei, o datorie pe care ea a îndeplinit-o de 400 de ani. Wanzudo a remarcat că ea încă are sentimente, chiar dacă ea nu le-a exteriorizat, și s-a descoperit mai târziu că Păianjenului i-a ordonat lui Ai să-și închidă inima. Experiențele avute alături de familia Shibata, îi readuc aminte de soarta ei teribilă și aparent îi trezesc și alte sentimente, sau măcar abilitatea de a le exprima. În cel de-al doilea sezon, Ai devine mai expresivă îi prezintă mai multe sentimente, astfel devenind mai dornică să interacționeze cu ceilalți și cu "clienții" ei. De asemenea, în una din șcene , ea arată un " V al victoriei" în fața țintei ca o metodă de batjocură și tortură înainte de a o trimite în iad; în alta, ea este văzută citind o revistă de modă. Sentimentele și amintirile ei sunt încă odată trezite de suferința lui Takuma Kurebayashi.

  Wanyūdō(輪入道)

  Vocea: Takayuki Sugo (Japoneză), R. Bruce Elliott (Engleză)

  Wanyūdō este primul din cei trei companioni ai lui Ai. De obicei, acesta apare sub forma unui bătrân care poartă haine tradiționale japoneze și o eșarfă roșie în jurul gâtului. În caz de nevoie, acesta se transformă într-o păpușă neagră din paie pe care Ai o înmâneazâ clienților. De asemenea, acesta poate lua forma trăsurii cu care Ai se duce în lumea oamenilor pentru a lua un suflet. Numele acestuia derivă de la "yōkai" care înseamnă "o roată care intră pe drum". În episodul 12 din Futakomori, este prezentat că Wanyūdō fusese roata trăsurii unei prințese, care a căzut de pe o stâncă. Trăsura a luat foc și toți oamenii din interior au fost uciși. Ca rezultat, el a devenit o yōkai care teroriza oamenii în forma unei roți în flăcări, până când a întâlnit-o pe Ai.

  Ren Ichimoku(一目 連)

  Vocea: Masaya Matsukaze (Japoneză), Todd Haberkorn (Engleză)

  Ren este cel de-al doilea companion al lui Ai, care de obicei ia forma unui tânăr. Acesta se poate transforma și într-un ochi imens care îi conferă abilitatea de a vedea prin clădiri, proiectănd ochiul pe pereți sau tavan. Ochiul poate fi de asemenea folosit ca o armă, acesta proiectând lumina intensă. La nevoie, Ren se transformă într-o păpușă albastră de paie, prin sărutarea pandantivului pe care îl poartă la gât. Într-un târziu, este prezentat faptul că Ren este un tsukumogami (un spirit artificial), un tip de spirit care aparține unui artefact. În cazul lui Ren, acesta a fost o katana. Ai i-a daruit forma curentă, după ce acesta a fost abandonat pe o piatră.

  Hone Onna(骨女)

  Vocea: Takako Honda (Japoneză), Jennifer Seman (Engleză)

  Hone Onna este cea de-a treia însoțitoare a lui Ai. Aceasta ia de obicei forma unei femei într-un kimono cu obi-ul legat în față--semnul distinctiv al unei oiran. Îi displace să i se spună "bătrână" ăi devine păpușa roșie din paie când este nevoie, prin aruncarea obi-ului în jurul gâtului. Hone Onna și Ren investighează oamenii care i-au chemat și oamenii care trebuie trimiși în iad. Deobicei, ea se infiltrează în societatea umană îmbrăcată în haine casual pentru a investiga cazurile, în aceste ocazii ea folosește pseudonimul "Sone Anna". Numele Hone Onna vine de la creatura legendară cu același nume, care literal înseamnă "Femeia din oase" (bone woman), care subliniază abilitatea acesteia de a-și expune oasele pentru a speria victimele. În episodul 8 din Futakomori, aceasta dezvăluie că are 200 de ani. Inițial , ea a fost o prostituată cu numele Tsuyu. A fost trădată de un barbat de care se îndrăgostise, care a forțat-o să se prostitueze pentru a-și plăti datoriile. Tsuyu a fost pentru o a doua oară trădată când a încercat să fugă alături de o altă prostituată pe nume Kion și de barbatul pe care îl iubea. Tsuyu și barbatul au fost omorâți de un samurai in fața lui Kion și același samurai a aruncat-o apoi pe Tsuyu în râu. Spirite ale oaselor oamenilor aruncați în râu s-au ridicat și au transformat-o pe Tsuyu în yokai-ul Hone Onna, formă în care , mai tarziu a întâlnit-o pe Ai.

  Bunica lui Ai(あいの祖母,)

  Vocea: Eriko Matsushima (Japoneză), Juli Erickson (Engleză)

  Aceasta nu este văzută exact în serie, înafara unei siluete în spatele unui ecran din hârtie. Stă în camera ei și ocazional vorbește cu Ai și îi dă sfaturi. Un singur om a văzut-o pe bunica lui Ai, fugind apoi speriat, sugerând că bunica lui Ai nu era o ființă umană.

  Păianjenul(人面蜘蛛)

  Vocea: Hidekatsu Shibata (Japoneză), John Swasey (Engleză)

  Acesta este un păianjen colorat ciudat cu trei ochi pe abdomen. Vorbește cu vocea unui bărbat și pare să fie superiorul lui Ai, fiind cel care îi dă sentința după ce îi omoară pe oamenii din satul ei. Susține că are sufletele celor dragi lui Ai și îi ține ostatici; în caz că Ai nu va îndeplini fiecare sarcină care îi este dată acestea vor rătăcii în întuneric pentru eternitate. Păianjenul nu este plăcut de asistenții lui Ai, cu care nu obișnuieste să vorbească. În ultimul episod al celei de-a doua serii, Wanyūdō îl identifica pe păianjen ca fiind Stăpânul Iadului.

  Kikuri(きくり)

  Vocea: Kanako Sakai

  O fetiță mică și enigmatică introdusă în sezonul doi. Puține se știu despre ea, pe lângă faptul că nu este o ființă umană, aceasta având abilitatea de a vizita și lumea oamenilor și lumea în care traiește Ai, câteodată interacționând cu ea și cu treburile asistenților ei. Apariția ei este adesea acompaniată de o melodie asemenea cântecelor de leagăn. Spre deosebire de Ai, Kikuri are ochii albaștrii și o personalitate de departe mai copilăroasă decât a lui Ai. A declarat că îi place de Ai, dar puterile ei causează prea multă suferință și frică.

  Personaje episodice

  Hajime Shibata(柴田 一)

  Vocea: Yuji Ueda (Japoneză), John Burgmeier (Engleză)

  Un fost jurnalist care acum își câștigă banii șantajând celebritățile. A început să investigheze zvonurile despre site-ul Corespondenței Iadului în mare parte din interes, dar devine tot mai implicat odată ce realizează că oamenii chiar sunt duși în iad. Cu atât mai mult, fiica lui, Tsugumi are întâlniri misterioase cu Enma Ai care îi permite să vadă lucruri pe care le vede și ea.

  Tsugumi Shibata (柴田 つぐみ)

  Vocea: Nana Mizuki (Japoneză), Luci Christian (Engleză)

  Fiica lui Hajime, care îl menționează adesea ca "Hajime-chan". A văzut-o pe Ai odată și de atunci există o conexiune misterioasă între ele. Prima dată, raportează tot ceea ce vede lui Hajime, dar pe parcursul seriei, dezaprobă tot mai mult opiniile tatălui ei și dacă Ai ar trebui într-adevăr oprită.

  Ayumi Shibata(柴田 あゆみ)

  Vocea: Hitomi Nabatame (Japoneză), Colleen Clinkenbeard (Engleză)

  Soția decedată a lui Hajime. Hajime acordă mai mult timp muncii sale decât familiei, cu intenția de a-și face soția fericită câștigând sume mari de bani pentru a-și îmbunătăți stilul de viață. Ayumi din nefericire avusese o aventură cu un politician pe care Hajime îl spiona. Din cauza incidentului, Hajime a dat-o afară din casa și i-a interzis să o mai vadă pe Tsugumi. Câteva momente mai târziu, Ayumi moare din cauza unui accident de mașină. Tsugumi păstrează cerceii mamei ei ca amintire. Hajime încă o iubește pe Ayumi foarte mult și regreta că n-a iertat-o considerând că dacă ar fi făcut-o , ea n-ar mai fi murit.

  Takuma Kurebayashi(紅林 拓真)

  Vocea: Ayumi Fujimura

  Takuma este un băiețel liniștit care locuiește în Lovely Hills. Este neînțeles și adesea bruscat de ceilalți locuitori care cred că el este "Copilul Diavolului", asemnenea lui Ai în satul ei. Prima dată când a apărut, mama lui a fost omorâtă de un prieten de-al tatălui lui, care a fost de asemenea rănit în accident. Cand ucigașul era aproape de punctul de al omorî pe Takuma, acesta a fost trimis în iad; dar populația a început să creadă că Takuma e ucigașul. Nu este specificat dacă posedă aceleași puteri ca Ai. În final, Ai îl salvează de oamenii din oraș dar sfârșește cu moartea ei.

  Anime-ul

  Seria anime "Jigoku Shōjo" a fost produsă de Aniplex și Studio Deen. Condusă de Takahiro Ōmori, primul sezon a conținul 26 de episoade și a fost difuzat pentru prima dată în Japonia pe Animax din 4 octombrie 2005 până în 4 aprilie 2006. Cel de-al doilea sezon al seriei, "Jigoku Shōjo Futakomori"(地獄少女 二籠), a fost difuzat pentru prima dată pe 7 octombrie 2006. Animax, mai târziu, a tradus și a dublat primul și al doilea sezon al seriei în engleză pentru a fi difuzate și pe canalele în limba engleză în Asia de Sud-Est și Asia de Sud, de asemenea au fost difuzate pe diferite canale în multe alte limbi, inclusiv în Hong Kong, Taiwan, Korea de Sud, Vietnam, Europa și alte regiuni.

  Sursa : aici

   Acum este: Lun Iun 01 2020, 03:20